Despre Videochat
Ylove Studio

Castiguri videochat

In videochat cu cat esti mai dedicata cu atat castigi mai mult. Cu cat dai mai multa importanta jobului cu atat rasplata ta financiara va fi mai mare. De asemenea performantele oricarui model pot creste brusc din primele zile de munca, dar la fel pot scadea, in functie de seriozitatea cu care trateaza acest job.

Videochatul este jobul perfecta pentru oricine cauta independenta financiara.

Fie ca esti studenta sau pur si simplu te-ai saturat sa lucrezi ore intregi intr-un loc de munca cu un program de la 9 la 5 prost platit, noi te putem ajuta sa faci o schimbare in viata ta. Oricine poate deveni model de videochat! Nu este nevoie de experienta in domeniu, te vom invata ce inseamna videochatul.

Studio Videochat Galati

Prin pregatirea constanta si trips and tricks-urile oferite de trainerii nostri poti face bani online intr-un mod foarte usor.

Suport non-stop

Oferim bonus de angajare si multe alte bonusuri in functie de performante. Avem cele mai avantajoase comisioane!

Comisioane avantajoase

Daca vrei sa ai succes in videochat ai nevoie de ajutor si la Y LOVE Studio castigurile in videochat sunt cartea noastra de vizita.

Castiguri impresionante

Comisioane si plati corecte, la timp, fara amenzi sau penalizari! Suntem un studio de videochat dedicat doar fetelor, cu un mediu de lucru placut si relaxat.

Plati corecte

De ce videochat

Deoarece este unul dintre putinele locuri de munca in care puteti castiga un salariu mediu de 2.000 - 5.000 $/luna sau chiar mai mult, beneficiind de un program flexibil, nu este necesara experienta in videochat pentru a deveni un model de succes.

Pentru ca este un loc de munca distractiv, creativ si relaxant. Banii se castiga mai usor decat in multe alte domenii.

Videochatul este una din cele mai profitabile optiuni pentru tinere si nu numai, un job legal si curat unde isi pot folosi imaginatia, inteligenta si frumusetea pentru a face bani.

Activitatea de videochat este una 100% legala.

Confidentialitate este garantata


Ylove Studio Videochat Galati

Echipa noastra crede cu tarie ca o treaba bine facuta incepe cu un loc de munca relaxat si familiar.

Ylove Studio este un loc vesel, deschis la nou si isi propune sa iti faca munca mai placuta. Si ce poate fi mai frumos decat sa vii la un studio de placere, ca la o intalnire cu prietenii? In plus, aici vei utiliza cele mai noi tehnologii pentru a avea cea mai buna calitate audio si video.

Succesul nostru se bazează pe oamenii nostri. Acestea sunt calitatile pe care le cautam in acest moment pentru viitoarele colege care vor face parte din Ylove Studio.

Open chat