Scrie-ne!

0740 023 302

Suna-ne!

0740 023 302

Meniu

Despre
YLOVE Studio

YLOVE Studio Galati reprezinta un nou concept in videochat, axat pe promovarea modelelor si cresterea calitatii serviciilor oferite printr-un design interior high class, aparatura tehnica de ultima generatie si inveti videochat de la modele performante.

Iti oferim confortul si know-how de a porni de la zero pentru ca iti oferim toate uneltele de care ai nevoie pentru a reusi in videochat. Stim din proprie experienta ca oricine poate sa ajunga sa castige din videochat suficient pentru o masina de lux, un apartament confortabil, vacante exotice, gadgeturi de ultima ora sau pentru orice altceva. Te asteptam sa iti aratam cum.

Nu suntem un alt studio de videochat, suntem STUDIOUL de videochat, te asteptam sa te convingi!

Suntem la doar un mesaj distanta.

Studio Videochat Galati

Suntem un studio de videochat din Galati format dintr-o echipa tanara, ce insumeaza peste 10 ani de experienta si care iti asigura mediul ideal pentru a te dezvolta si pentru a invata ce inseamna videochatul de la modele performante cu castiguri reale. Iti oferim intimitate, confidentialitate si confort. Vei avea parte de castiguri substantiale daca te alaturi echipei noastre de profesionisti.

Profesionalismul, strategia, viziunea si tehnologia sunt elementele ce ne definesc, acestea fiind menite sa te faca sa te simti in largul tau din momentul in care ne pasesti pragul si alegi sa colaborezi cu YLOVE Studio. In cursul procesului de formare si instruire si pe toata perioada colaborarii oferim informatii care vor ajuta modelele noastre sa devina in timp independente din punct de vedere financiar.

Studioul nostru este situat chiar langa faleza, pe strada George Enescu, nr 15, asadar o zona usor accesibila. YLOVE Studio este pregatit si are echipa de traineri special creata ca sa iti ofere mediul de lucru ideal si toate informatiile necesare ca tu sa devii in cel mai scurt timp un model de top si sa generezi incasari mari.

Datorita echipei bine organzate modelele noastre se afla pe primele pozitii in site-urile cu care colaboram. Totodata dispunem de o tehnica manageriala complexa care imbina armonios utilul cu placutul. Confidentialitatea este poate unul din cele mai importante principii pe care ne bazam activitatea.

Daca iti cauti un job in domeniul videochatului si doresti sa faci parte din echipa YLOVE Studio, aplica pentru un job in videochat . Daca te intrebi cat poti castiga din videochat, iti putem raspunde: Cat de mult vrei tu! Bineinteles, nu e suficient sa vrei, trebuie sa si dovedesti ca meriti si esti capabila sa obtii veniturile mult visate. Cu cat te dedici mai mult acestui job si esti perseverenta, optimista, cu atat vei castiga mai mult!

Daca iti doresti sa faci o schimbare in viata ta, sa incepi o cariera cu rezultate financiare remarcabile, te asteptam la YLOVE Studio.

× Interviu Online?