Scrie-ne!

0740 023 302

Suna-ne!

0740 023 302

Meniu

Bonusuri

Castigurile sunt motivul principal pentru care alegem jobul de model de videochat.

Sumele castigate de un model de videochat variaza de la persoana la persoana in functie de timpul petrecut online, seriozitate, interesul acordat membrilor, calitatea fotografiilor si nu in ultimul rand promovarea studioului.

Cu ajutorul nostru castigurile tale vor creste de la luna la luna si vor atinge sume impresionante. Ne stau marturie incasarile modelelor noastre, incasari ce am hotarat sa le impartasim cu tine, pentru a te ajuta sa iti faci o idee despre cat de sus poti ajunge cu ajutorul potrivit.

Echipa YLOVE Studio iti ureaza “Bun venit!” si iti ofera un bonus inca din prima luna alaturi de noi, pentru a veni in intampinarea dorintelor tale.  La YLOVE Studio ai posibilitatea unor castiguri uimitoare intr-un timp mai scurt decat ti-ai imaginat.

In cadrul studioului de videochat YLOVE Studio vei beneficia de cele mai avantajoase comisioane, in functie de performanta.

In cadrul studioului de videochat YLOVE Studio punem accent pe recomandare, deoarece stim ca prietenele tale au aceleasi principii de viata ca si tine. Vino cu o prietena si vei primi din partea noastra un bonus atragator.

La YLOVE Studio imaginea si confortul tau sunt prioritatea noastra, deci vei avea parte de cele mai bune sfaturi si consiliere pentru ca tu sa-ti atingi potentialul maxim!

Fiecare dintre noi are un vis! Fie ca este vorba de o casa, o masina sau poate o operatie estetica, asteptam sa ne impartasesti dorintele tale iar noi ne vom asigura ca vei avea tot suportul necesar indeplinirii acestora.

× Interviu Online?