Bonusuri
Ylove Studio

Castigurile sunt motivul principal pentru care alegem jobul de model de videochat.
Sumele castigate de un model de videochat variaza de la persoana la persoana in functie de timpul petrecut online, seriozitate, interesul acordat membrilor, calitatea fotografiilor si nu in ultimul rand promovarea studioului.
Cu ajutorul nostru castigurile tale vor creste de la luna la luna si vor atinge sume impresionante. Ne stau marturie incasarile modelelor noastre, incasari ce am hotarat sa le impartasim cu tine, pentru a te ajuta sa iti faci o idee despre cat de sus poti ajunge cu ajutorul potrivit.

Bonusuri


Comision intre 50% si 70%

In cadrul studioului de videochat Ylove Studio vei beneficia de cele mai avantajoase comisioane, in functie de performanta.

Bun venit

Echipa Ylove Studio iti ureaza “Bun venit!” si iti ofera un bonus inca din prima luna alaturi de noi, pentru a veni in intampinarea dorintelor tale.

Conditii de angajare

In primul rand trebuie sa ai peste 18 ani – varsta minima pentru a face parte din echipa noastra este de 18 ani. Cautam persoane tinere, pline de energie care isi doresc sa evolueze financiar

Aspect fizic placut. Este important ca viitorul nostru model sa aiba un aspect fizic placut care sa atraga

Carte de identitate valabila

Cunostinte minime de limba engleza – vei purta conversatii cu persoane straine

Cunostinte minime de utilizare a calculatorului

Seriozitate – este in beneficiul tau, dar si in beneficiul nostru, ca tu sa iti respecti locul de munca si sa iei in serios activitatea pe care o desfasori

Dorinta de a experimenta lucruri noi – vei cunoaste oameni noi, vei comunica pe diverse teme si vei avea posibilitatea sa experimentezi lucruri noi.

Open chat