Scrie-ne!

0740 023 302

Suna-ne!

0740 023 302

Meniu

Angajari
Videochat

galati

Daca iti cauti un job in domeniul videochatului si doresti sa faci parte din echipa YLOVE Studio, aplica pentru un job in videochat.

Te asteptam sa ne cunosti mai bine si sa te alaturi echipei noastre, fie ca esti la inceput de drum, fie ca esti un model de videochat cu experienta.

Noi suntem aici pentru a te indruma, a-ti oferi sfaturi si a face mai rapida evolutia ta spre succesul in videochat. Detaliile colaborarii noastre iti sunt detaliate de la interviu, astfel nu vei avea neplacerea de a descoperi clauze ascunse pe parcursul colaborarii cu YLOVE Studio.

Trainingul oferit modelelor este unul profesional datorita experientei acumulate de catre echipa noastra. YLOVE Studio tine cont de cerintele si nevoile modelelor, respectand munca depusa si acordam intotdeauna o sansa tuturor.

Iti oferim sansa de a lucra intr-un domeniu in care utilul se imbina cu placutul si castigarea independentei financiare este scopul principal.

Avantaje videochat
YLOVE Studio

Studioul de videochat YLOVE are o locatie accesibila in Galati (langa faleza pe strada George Enescu) cu acces rapid la toate mijloacele de transport . Iti oferim un loc de munca intr-un domeniu care iti poate schimba viata in totalitate.

Pentru a ajunge la performanta este nevoie de instruire. Alaturi de noi vei avea parte de o echipa de traineri pregatiti in ceea ce priveste activitatea de videochat si care iti vor fi alaturi in tot ceea ce ai nevoie pentru a excela in videochat.

Videochatul este unul dintre cele mai bine platite job-uri la ora actuala, o atitudine pozitiva, un aspect fizic placut si cunoasterea limbii engleze sunt calitatile care va vor ajuta sa incepeti sa castigi din videochat.

YLOVE Studio este la curent cu absolut tot ceea ce este nou in ceea ce priveste tehnologia, de aceea noi folosim calculatoare performante, sisteme de lumini profesionale, camere web de ultima generatie si cea mai buna conexiune a internetului.

Vrem ca din momentul in care ai luat decizia sa faci parte din echipa YLOVE Studio, tu sa ai incredere in noi si de aceea iti oferim posibilitatea de a iti imbunatati considerabil castigurile si prin bonusuri substantiale oferite de studio.

Modelele de videochat care colaboreaza cu YLOVE Studio au libertatea de a-si organiza turele de lucru dupa bunul plac. Programul de lucru este conceput in asa fel incat sa fie lejer si usor de respectat de catre orice model.

Conditii de angajare

In primul rand trebuie sa ai peste 18 ani – varsta minima pentru a face parte din echipa noastra este de 18 ani. Cautam persoane tinere, pline de energie care isi doresc sa evolueze financiar.

Aspect fizic placut. Este important ca viitorul nostru model sa aiba un aspect fizic placut si ingrijit.

× Interviu Online?